Mikkel dolgozunk?

cocoon manufaktúra alapanyagok

Úgy vagyunk a főzés alapanyagaival is, hogy amit nem ennénk meg szívesen, azzal nem rontjuk el a finom ételeket, ezért úgy gondoljuk, hogy ami nem jó minőségű, azzal vétek a bőrnek kárt okozni.
Hosszú utánajárás előzte meg az alapanyagaink megtalálását, háklis az orrunk a szagokra és sok szempontot figyelembe vettünk, például emberi jogokra vonatkozó okok miatt csak fair trade kereskedelemből származó vajakat használunk, de erről bővebben olvashattok a Szemléletmódunk menüpontban.
Sok mindent végigszagoltunk és az összes prototípust kipróbáltuk már a saját bőrünkön, tesztelték családtagjaink és barátaink.
Reméljük, nektek is jól esik a végeredmény!


cocoon manufaktúra afrikai vajakEgzotikus vajak

Csak és kizárólag ellenőrzött, bio gazdálkodásból származó afrikai vajakat használunk. cocoon manufaktúra francia illóolajok


Prémium minőségű illóolajok 

Franciaországi beszállítóinknál találtuk meg a legjobb minőségű és legtisztább illóolajokat. Az esetleges allergéneket mind felsoroljuk a termékek összetételeinél.
cocoon manufaktúra őrségi olajokHidegen sajtolt hazai növényi olajok

Fontos szempontnak tartjuk, hogy mindent saját termőhelyéről szerezzünk be, és ne tegyen világkörüli utat, ha a közelünkben is megtalálható kiváló minőségben. Ezért az Őrségből szállíttatjuk a pozitív hatásaikról híres hidegen sajtolt olajokat.cocoon manufaktúra természetes tartósítókTermészetes tartósítószerek
 

A termékek eltarthatósága fél évre tehető, előállításuk során nem használunk fel vizet, így öntartósítóak. Csak a gazdag olajok, vajak, illóolajok és a testvajakban tartósítóként pár csepp E-vitamin az összetevőink.
    popstrap.com